Şehit Gökhan Alıcı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Vizyonumuz; mensubu olmaktan gurur duyulan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak addeden, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden,kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, inançlı, ahlaklı, vatanını ve milletini seven bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz ;öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın vatanını, milletini seven milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: *2019:"Okuyan İslahiye Sloganını Arıyor" Slogan Yarışması birinciliği. *2019: Bölge koşu yarışması birinciliği ve ikinciliği. *2019: İlçe koşu yarışması birinciliği.

Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE(TÜM SINIFLAR) - ALMANCA (ANADOLU LİSESİ)- ARAPÇA (ANADOLU İMAM HATİP PROGRAMI)
Servis Bilgisi: BULUNMAZ
Sportif Etkinlikler: OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI(2017)VOLEYBOL KIZLAR İLÇE İKİNCİLİĞİ(2021)
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI(2016-2021)
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx
Diğer Hususlar: 2019 yılı Şubat ayından itibaren yeni hizmet binamızda faaliyet göstermekteyiz.

WEB - https://islahiyesehitgokhanalicicpal.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi 4. Murat Caddesi. Çok Programlı Lise Blok No 1 İslahiye / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ) EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Mahallesi / İslahiye / GAZİANTEP

Ulaşım : Ulaşım minibüsler ve midibüsler ile sağlanmaktadır. Kurumumuz Hatay - Gaziantep karayolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezine 19 km il merkezine ise 109 km uzaklıktadır. Hatay il sınırı 3km. mesafededir.